onsdag den 14. september 2016

Mini Cheesecakes {...der slet ikke er til at stå for}


Der er en tid til alting.. Og især en tid til at kræse om sin familie og venner skal der være!
Disse små herligheder har allerede nu vundet både mit og min families hjerter. 
De er utrolig nemme at lave og kan især bruges til festlig lejligheder. Og i min verden må man gerne sige, at hver dag er en fest ;)



Opskriften er fundet på: Chefsavvy.com og omregnet til danske mål

Opskrift til 12 mini cheesecakes:

Til kiksebund:
6-7 digestive kiks
50 g. smeltet smør
2 spsk. sukker

Til osteblanding:
400  g. flødeost
1,25 dl. cremefraiche
50 g. sukker
2 æg
1 tsk. vanillesukker
Pynt: Frisk frugt som jordbær, hindbær eller hvad du ellers lige falder for

Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 170 grader. Læg papirforme i dine muffinsforme.
Knus kiksene og bland smør og sukker sammen, det kan med fordel gøres i en blender. Blandingen skal have samme konsistens som våd sand. Fordel derefter blandingen i de 12 forme og bag bundene i ca. 5 minutter. Lad dem afkøle mens du starter på fyldet.


Når du starter på fyldet, start da med at røre i flødeosten for at blødgøre den. Tilsæt derefter cremefraiche, sukker, æg og vanillesukker og rør indtil det hele er blandt sammen.
Fordel fyldet i de 12 forme og bag kagerne i ca. 20 minutter. Men vær opmærksom på at de ikke får for meget og begynder at sprække. 

De små cheesecakes skal afkøles helt inden de kan serveres, og kan derfor med fordel laves dagen før. Servere dem gerne med lidt frisk frugt, da de er meget søde - men gode til en kop kaffe ;)

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar