tirsdag den 3. juli 2012

Knækbrød - der bare smager af mere..


For at veje lidt op på de knap så sunde indlæg der har været her på bloggen på det sidste - kommer kun KNÆKBRØDET! (Man kunne være fristet til at sige: kend den på knækket. Men det gør vi ikke)

Denne opskrift på knækbrød er virkelig nem - da der næsten skal en dl. af alt i. (Næsten)

Opskriften på en god potion: (3 gange bageplader)

1 dl. sesamfrø
1 dl. havregryn
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
3 1/4 dl. mel (Jeg plejer at blande hvedemel med lidt grahamsmel)
2 dl. vand
1/4 dl. olie
2 æg
1 tsk. bagepulver
Lidt salt

Det kan godt virke lidt overvældende når man stiller alle ingredienserne op på køkkenbordet..

Alt tørt røres sammen. Tilsæt vand, olie og æg og rør det sammen til en klisteret masse. Dejen deles i 2-3 portioner. En portion lægges mellem to stykker bagepapir og rulles ud:
Læg det udrullede knækbrød på en bageplade og rids firkanter i dejen. Bag knækbrødet i 15 min. ved 200 grader.

God fornøjelse!

P.S. De kan spises til og med næsten alt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar