fredag den 18. april 2014

Chokolade småkager {med knapper}

Med påsken kommer der for mange ekstra fridage, og dette kunne være en oplagt mulighed for at diske op med lidt lækkert til familie eller venner.
Disse småkager er nemme at lave og har en rigtig god smag af chokolade. {Plus de ser lidt dekorative ud med knapperne..}
Nogle gange er det sjovt at tænke på, hvor lidt der skal til for at glæde andre. Måske kan du bruge denne opskrift til at forære en du har kær med noget lækkert?


For påskens budskab handler jo egentlig om, noget vi har fået givet..

Opskriften er fundet her og rettet en smule til: http://traceysculinaryadventures.com/2013/06/soft-and-chewy-double-chocolate-mm-cookies.html

Til ca. 20 småkager

3,5 dl mel
0,75 dl kakao
1 tsk. majsstivelse
3/4 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
110 g. margarine {stuetemperatur}
1,2 dl brun farin
0,6 dl sukker
1 æg
1 tsk. vaniljesukker
2,4 dl chokoladeknapper

Brugsvejledning:

Tænd ovnen på 175 grader

Bland mel, kakao, majsstivelse, bagepulver og salt sammen i en skål.
I en anden skål blandes smør og begge slags sukker sammen, indtil det det er let og luftigt {ca. 3 minutter}. Dernæst vendes æg og vanilje i smørblandingen.

Mens du rører i den flydende blanding, hældes melblandingen. Rør kun rundt indtil det hele er blandet. Til sidst tilsættes chokoladeknapperne.


Med to skeer former du kagerne på bagepladerne, husk godt med plads, da kager flyder en smule ud.


Du kan for et pænere resultat, gemme lidt chokoladeknapper og putte dem på til sidst, for at sikre lidt farve på kagerne.

Bag dem i ca. 8 minutter eller indtil de føles faste i formen.

God fornøjelse og god påske!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar