I denne mørke tid, må man gerne finde sig noget at samle og hygges om. Med denne opskrift på en kiksekage, med chokoladekiks vel at mærke, vil jeg love for at der bliver skruet op for hyggen.
Den er smækfyldt med chokolade og kakaosmag. Og kiksene knaser så dejligt i munden, at man med fryd kan krybe længere ned under tæppet og nyde en god stund.
I opskriften har man også mulighed for at tilføje kastanjer, men taget sæsonen i betragtning, er det undladt her.
Ingredienser:
200g margarine
100g sirup
50g kakao
350g chokoladekiks
Man kan evt. tilføje 50g tørrede tranebær og 50g rosiner.
Sådan gør man...
Tag en bageform og for den med bagepapir.
Smelt smør og sirup ved svag varme. Rør derefter kakao i og sørg for at blandingen er glat og uden klumper.
Bræk chokoladekiksene i stykker og læg dem i en skål. (Her skal man så tilsætte tranebær og rosiner, hvis man ønsker det)
Hæld sirupblandingen over kiksene og sørg for at det hele er dækket.
Fordel kikseblandingen i formen og stil den på køl i mindst to timer, gerne natten over, inden den spise.
Simpelt og let.
Velbekomme!
Opskriften er lavet ud fra "Kage Dage" fra the hummingbird bakery.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar